Kök

Vad kan vi göra för ditt kök?

Vi erbjuder nu kostnadsfria digitala möten och offerter. Vi använder oss av plattformarna nedan:

  • - Teams
  • - Google Meet
  • - Facetime
Vänligen kontakta oss så bokar vi upp ett digitalt möte!

Här på Edsvikens Måleri & Bygg arbetar vi med mycket mer än bara måleriarbeten. Vi har med åren förstått att ni kunder föredrar att kunna anlita ett företag till att göra allt jobb. Därför erbjuder vi tjänster för alla olika delar av måleri och bygg så att du kan anlita oss till att ordna allting. Om du vill renovera eller bygga om ditt kök hjälper vi gärna till!

När du anlitar oss för att bygga om ditt kök kommer du få en kontaktperson som är samma person från början till slut. Denna person står till din tjänst gällande alla frågor, från ekonomi till tidsplan. Istället för att anlita olika personer kan du anlita oss till att göra hela arbetet och på så sätt ta del av vår utmärkta service.

Ett av de ledande måleriföretagen

Vi på Edsvikens Måleri & Bygg har funnits sedan år 1991 och vi är kända för vår service som är riktigt bra. Är du trött på ditt gamla kök och vill ha ett helt nytt? Vi fixar golvläggning, målning, köksskåp, kakelsättning och mycket mer. Ingen idé är för stor eller liten, kontakta oss för att få det drömkök som du alltid har önskat dig.

Fördelarna med allt på ett ställe

En av de största fördelarna med att anlita oss är att du kan renovera hela ditt kök genom att endast kontakta oss. Vi ger dig en samlad offert på allt arbete. Du behöver alltså inte hålla reda på en massa olika kontaktuppgifter och olika fakturor. Kontakta oss redan idag så kan vi planera ditt nya kök tillsammans i lugn och ro.

Välutbildade och erfarna inom alla områden

Vår personal är givetvis utbildade inom alla specialtekniker vi använder oss av och du kan därför förvänta dig ett högkvalitativt arbete. Vi har också de certifikat som krävs för att utföra dessa arbeten. När du anlitar oss kan du vara säker på att du blir nöjd med ditt nya kök då vi planerar allting tillsammans och sedan utför arbetet efter dina önskemål.

Hantverkare som tar ansvar – ja, de finns. Vi på Edsvikens garanterar självklart att du blir nöjd med vårt arbete. Inte bara för att vi älskar kvalitet och vill känna oss stolta när vi går hem från jobbet. Dessutom är nöjda kunder bra kunder!

Om du mot förmodan inte är 100% nöjd.

Om du anser att tjänsten är felaktig måste du reklamera den. Det gör du genom att meddela oss när du upptäckt felet – inom rimlig tid (inom två månader räknas alltid som ”rimligt”). Normalt kan du inte reklamera fel som upptäcks senare än tre år efter det att uppdraget avslutades. Men avser tjänsten arbete på mark, byggnader eller andra fasta saker kan du reklamera fel som upptäcks inom tio år efter att uppdraget slutfördes.
Är tjänsten felaktig kan du:
  • hålla inne betalningen som säkerhet för ditt krav.
  • kräva att felet rättas till utan kostnad för dig (om det inte medför orimlig kostnad eller olägenhet för säljaren).
  • göra avdrag på priset (motsvarande vad det kostar för dig att få felet tillrättat).
  • häva avtalet om syftet med tjänsten gått förlorat och säljaren borde ha insett detta (t.ex. om tjänsten inte är färdig vid en avtalad tid och säljaren vet om att tiden är väldigt viktig).
Läs gärna mer på konsumentverket.se

Edsvikens är medlem i Måleriföretagarna, vilket ger dig som kund trygghet, försäkring och garanti. Vi är fullt försäkrade hos Trygg-Hansa, både vad gäller ansvar och skada på befintlig egendom som är föremål för reparation, om- och tillbyggnad (ROT). Våra målare omfattas av gällande kollektivavtal med Svenska Målareförbundet.

Firman startade i Sollentuna 1991 under namnet Jonas Boström Måleri AB. Tack vare höga ambitioner redan från början blev måleriet snabbt flitigt anlitat, med många nöjda och återkommande kunder. Efter att Jonas köpt Blå Huset Färgbutik 2001, bytte måleriet namn till Blå Huset Måleri AB.

2010 bytte vi namn igen till Edsvikens Måleri AB. Idag ägs firman av Jonas Boström och Petter Ernlund. Petter leder måleriet, medan Jonas leder sitt andra företag Blå Huset Färgbutik.

Vi har genom åren fått så mycket glädje från alla trevliga kunder i norrort att vi gärna vill ge något tillbaka. Eftersom flera av oss har barn vet vi hur viktig idrotten är för barnen och deras hälsa. Därför kommer vi i framtiden att stödja enskilda lag inom olika idrotter. Vi börjar med att sponsra Sollentuna fotbolls lopp ”Spring för livet”, som hålls till förmån för Barncancerfonden.