Vi hjälper dig med alltifrån badrum och kök till ett nytt golv

Vad vi erbjuder dig som kund.

Vi erbjuder nu kostnadsfria digitala möten och offerter. Vi använder oss av plattformarna nedan:

  • - Teams
  • - Google Meet
  • - Facetime
Vänligen kontakta oss så bokar vi upp ett digitalt möte!

Från måleri till totalentreprenad
– du väljer.

Det är måleri som är vårt hjärta. Sedan starten 1991 har vi utvecklats till att bli den ledande målerifirman i Sollentuna, Danderyd, Vallentuna och Täby – kända för att ge extremt bra service.

Men vi har förstått att det finns behov av hög kvalitet på fler områden. Därför tar vi nu steget till att leverera även övriga hantverkstjänster du behöver till ditt hem: ombyggnad av badrum och kök, snickeri, kakel, golv, fönster, el mm. Med samma höga kvalitet som vårt måleri. Och lika enkelt som när du ”bara” anlitar oss för målning: vi tar helhetsansvar som totalentreprenör och projektledare, och samordnar alla yrkesgrupper som krävs för din renovering.

Det innebär en kontaktperson som håller i allt från början till slut: ekonomi, offerter, tidplan etc.

Ett exempel

Du vill renovera en hel undervåning:

  • byta det gamla vävspända taket till nya gipsskivor
  • slipa om parkettgolvet
  • lägga klinker med värmeslingor i hallen
  • måla om väggar, snickerier och tak

Vi samråder med alla inblandade hantverksgrupper och ger dig en totaloffert. Det är också vi som garanterar det utförda jobbet (vi använder oss av ”Hantverksformuläret 09”). Ett enklare, tryggare och roligare sätt att renovera.


Målning inomhus, målning utomhus, tapetsering – vi hjälper dig med allt inom traditionellt måleri. Vi har över 25 års erfarenhet, och vågar påstå att vi är lika duktiga på målning som på tapetsering. Ju svårare uppdrag, desto mer inspirerande.

Vi sätter en ära i att vara noggranna med täckning, underarbete och städning. All inomhusmålning sker enbart med vattenlöslig färg som är testad enligt Astma och allergiförbundet. Efter alla projekt gör vi en slutbesiktning tillsammans med dig som kund.

Vi jobbar med alla typer av byggprojekt och kan även ta dem på totalentreprenad. Givetvis är vi utbildade inom respektive specialteknik, kan branschens regler och är certifierade av branschorganisationerna.

Förutom hantverkstjänster av högsta kvalitet vill vi även erbjuda dig inspiration, goda idéer och enkel tillgång till kvalitetsmaterial. Därför har vi nära samarbeten med en rad butiker som delar vår inställning till god kundservice. Några exempel:

Kakeldesign i Sjöberg

Drivs av Kia Anderssons. Har ett stort utbud av kakel och klinker.
Tillsammans kan vi hjälpa dig med fantastiska anpassade lösningar för bad och förvaring. Läs gärna mer här.

Blå Huset i Sollentuna och Färg och design i Täby

Ger dig tillgång till den bästa expertisen på färgsättning och fasadanalys.
Här finns även det största urvalet när det gäller färg, golv och tapet från de främsta leverantörerna. Läs gärna mer här.

Som ROT-arbete räknas reparation och underhåll, ombyggnad och tillbyggnad. För att du ska få skattereduktion för ROT-arbete måste du bo i bostaden där arbetet utförs, eller ha den som fritidsbostad. Dessutom måste du äga bostaden (småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet).

Skattereduktion ges bara för arbetskostnad, inte för material- och resekostnader i samband med arbetet. Skattereduktion medges med 30% av arbetskostnaden, men högst 50 000 kr per person och år. (För att få veta hur mycket du har kvar av ROT-avdraget, ring Skatteupplysningen på 0771-567 567)

Under projektets första arbetsdag hjälper vi dig gärna att fylla i blanketten som krävs för att utnyttja ROT-avdraget.

Läs gärna mer på skatteverket.se.