Snickeri

En kontakt-person mellan dig och våra snickare

Vi erbjuder nu kostnadsfria digitala möten och offerter. Vi använder oss av plattformarna nedan:

  • - Teams
  • - Google Meet
  • - Facetime
Vänligen kontakta oss så bokar vi upp ett digitalt möte!

Behöver du hjälp med snickerier hemma? Är ditt hus eller din lägenhet i behov av renovering eller uppfräschning? Oavsett vilket så har vi snickare som står till tjänst för att göra dig nöjd. Våra snickare har lång erfarenhet inom snickeri och de är väldigt noggranna i sitt arbete. Vad än det är du vill ha byggt fixar vi det så att du blir helt nöjd.

Vi på Edsvikens Måleri & Bygg älskar vårt jobb och det är därför vi har utökat vår verksamhet till att även omfatta byggnadsprojekt. Vi är kundmedvetna och vi skapar endast hem där vi själva skulle vilja bo. Dessutom är vi noga med att hålla rent efter oss och vi vet att kunden alltid har rätt. Ibland kan det vara tröttsamt att leka hemmasnickare - anlita då oss istället!

Vad kan vi göra för dig?

Snickeri är ett brett arbete som i grund och botten handlar om att sammanfoga trä. Det innebär egentligen att endast fantasin sätter gränser för vad vi kan göra åt dig. Vill du ha ett trädäck lagt på uteplatsen eller en walk-in-closet som så många drömmer om fixar vi det. Vi har hantverkare i alla kategorier som kan göra din dröm till verklighet.

Enkelt och smidigt

Oavsett om du bara behöver hjälp med snickeriarbeten eller om du även behöver andra hantverkare, kan du vara säker på att hitta det hos oss. Det är enkelt och smidigt att vara kund hos oss då vi ger dig en kontaktperson som sköter allt. Oavsett om du anlitar oss för ett eller flera arbeten får du allt på en samlad offert. Smidigt, eller hur?

Kontakta oss för tidsbokning, planering och inspiration

Om du behöver oss - kontakta oss! Även om du inte riktigt vet hur du vill ha det kan vi hjälpa dig med idéer och inspiration. Vi samarbetar även med butiker som kan hjälpa till med färgval och liknande. När du har anlitat oss finns vi tillgängliga dygnet runt ifall det skulle uppstå några funderingar. Välkommen till oss för en bra renoveringsupplevelse!

Hantverkare som tar ansvar – ja, de finns. Vi på Edsvikens garanterar självklart att du blir nöjd med vårt arbete. Inte bara för att vi älskar kvalitet och vill känna oss stolta när vi går hem från jobbet. Dessutom är nöjda kunder bra kunder!

Om du mot förmodan inte är 100% nöjd.

Om du anser att tjänsten är felaktig måste du reklamera den. Det gör du genom att meddela oss när du upptäckt felet – inom rimlig tid (inom två månader räknas alltid som ”rimligt”). Normalt kan du inte reklamera fel som upptäcks senare än tre år efter det att uppdraget avslutades. Men avser tjänsten arbete på mark, byggnader eller andra fasta saker kan du reklamera fel som upptäcks inom tio år efter att uppdraget slutfördes.
Är tjänsten felaktig kan du:
  • hålla inne betalningen som säkerhet för ditt krav.
  • kräva att felet rättas till utan kostnad för dig (om det inte medför orimlig kostnad eller olägenhet för säljaren).
  • göra avdrag på priset (motsvarande vad det kostar för dig att få felet tillrättat).
  • häva avtalet om syftet med tjänsten gått förlorat och säljaren borde ha insett detta (t.ex. om tjänsten inte är färdig vid en avtalad tid och säljaren vet om att tiden är väldigt viktig).
Läs gärna mer på konsumentverket.se

Edsvikens är medlem i Måleriföretagarna, vilket ger dig som kund trygghet, försäkring och garanti. Vi är fullt försäkrade hos Trygg-Hansa, både vad gäller ansvar och skada på befintlig egendom som är föremål för reparation, om- och tillbyggnad (ROT). Våra målare omfattas av gällande kollektivavtal med Svenska Målareförbundet.

Firman startade i Sollentuna 1991 under namnet Jonas Boström Måleri AB. Tack vare höga ambitioner redan från början blev måleriet snabbt flitigt anlitat, med många nöjda och återkommande kunder. Efter att Jonas köpt Blå Huset Färgbutik 2001, bytte måleriet namn till Blå Huset Måleri AB.

2010 bytte vi namn igen till Edsvikens Måleri AB. Idag ägs firman av Jonas Boström och Petter Ernlund. Petter leder måleriet, medan Jonas leder sitt andra företag Blå Huset Färgbutik.

Vi har genom åren fått så mycket glädje från alla trevliga kunder i norrort att vi gärna vill ge något tillbaka. Eftersom flera av oss har barn vet vi hur viktig idrotten är för barnen och deras hälsa. Därför kommer vi i framtiden att stödja enskilda lag inom olika idrotter. Vi börjar med att sponsra Sollentuna fotbolls lopp ”Spring för livet”, som hålls till förmån för Barncancerfonden.