Måleri Sollentuna

Lång erfarenhet och stor kunskap

Vi erbjuder nu kostnadsfria digitala möten och offerter. Vi använder oss av plattformarna nedan:

  • - Teams
  • - Google Meet
  • - Facetime
Vänligen kontakta oss så bokar vi upp ett digitalt möte!

Vi på Edsvikens Måleri & Bygg har varit med länge. Det är en av våra främsta styrkor. Efter över 25 år i branschen stoltserar vi med gedigen erfarenhet inom tapetsering och måleri Sollentuna. När du anlitar oss kan du lita på att vi levererar ett professionellt arbete som infriar dina förväntningar.

Tjänster inom tapetsering & målning Sollentuna

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom tapetsering och måleri i Sollentuna. Oavsett om du söker en aktör för hjälp med det exteriöra eller det interiöra så kan vi stå till din tjänst.

Alla våra tjänster kännetecknas av professionalitet och noggrannhet. Vi vill alltid leverera ett riktigt bra jobb. Förmodligen är det också därför vi lyckats bygga upp och bibehålla en så stor kundkrets i och omkring Sollentuna. Behöver du hjälp med att måla om husfasaden? Eller vill du tapetsera om vardagsrummet? Hör av dig till oss, inget jobb är för litet eller för stort.

Utmana oss - vi gör din idé till verklighet

Våra målare Sollentuna älskar att ta sig an nya utmaningar. Kanske har du en galen idé som du vill förverkliga i ditt hem? Vi kommer inte dra oss för att kasta oss ut i det okända. Tack vare vår breda kompetens finns goda chanser att vi ska kunna göra din idé till verklighet i Sollentuna.

Noggrannhet i allt vi gör

För oss är det viktigt att du blir nöjd, på riktigt. Och då är det förstås viktigt att vi är noggranna i vårt arbete. Ett hållbart och bra resultat kommer av grundligt arbete utan vare sig genvägar eller annat slarv. Som din målare i Sollentuna ser vi alltid till att täcka ordentligt och att göra ett bra underarbete. Dessutom – och inte att förglömma – städar vi alltid noggrant efter oss.

Hantverkare som tar ansvar – ja, de finns. Vi på Edsvikens Måleri & Bygg vill förstås att du ska bli nöjd med vårt arbete, därför kommer alla våra tjänster med en garanti.

Om du mot förmodan inte är 100% nöjd.

Om du skulle anse att tjänsten är dåligt utförd så måste du reklamera den. Det gör du genom att meddela oss när du upptäckt felet – inom rimlig tid (två månader räknar vi som rimligt, till exempel).

Normalt kan du inte reklamera fel som upptäcks senare än tre år efter det att uppdraget avslutats, men avser tjänsten arbete på mark, byggnader eller andra fasta saker kan du reklamera fel som upptäcks inom tio år efter att uppdraget slutförts.

Är tjänsten felaktig kan du:

  • Hålla inne betalningen som säkerhet för ditt krav.
  • Kräva att felet rättas till utan kostnad för dig (om det inte medför orimlig kostnad eller olägenhet för säljaren).
  • Göra avdrag på priset (motsvarande vad det kostar för dig att få felet tillrättat).
  • Häva avtalet om syftet med tjänsten gått förlorat och säljaren borde ha insett detta (t.ex. om tjänsten inte är färdig vid en avtalad tid och säljaren vet om att tiden är väldigt viktig).
Läs gärna mer på konsumentverket.se

Edsvikens Måleri & Bygg är medlem i Måleriföretagarna, vilket ger dig som kund trygghet, försäkring och garanti. Vi är fullt försäkrade hos Trygg-Hansa, både vad gäller ansvar och skada på befintlig egendom som är föremål för reparation, om- och tillbyggnad (ROT). Våra målare omfattas av gällande kollektivavtal med Svenska Målareförbundet.

Firman startade i Sollentuna 1991 under namnet Jonas Boström Måleri AB. Tack vare höga ambitioner redan från början blev måleriet snabbt flitigt anlitat, med många nöjda och återkommande kunder. Efter att Jonas köpt Blå Huset Färgbutik 2001, bytte måleriet namn till Blå Huset Måleri AB.

2010 bytte vi namn igen till Edsvikens Måleri AB. Idag ägs firman av Jonas Boström och Petter Ernlund. Petter leder måleriet, medan Jonas leder sitt andra företag Blå Huset Färgbutik.

Vi har genom åren fått så mycket glädje från alla trevliga kunder i norrort att vi vill ge något tillbaka. Eftersom flera av oss har barn vet vi hur viktig idrotten är för barnen och deras hälsa, därför kommer vi i framtiden stödja enskilda lag inom olika idrotter. Vi börjar med att sponsra Sollentuna fotbolls lopp ”Spring för livet”, som hålls till förmån för Barncancerfonden.