Måleri

Hjälp med målning och tapetsering

Vi erbjuder nu kostnadsfria digitala möten och offerter. Vi använder oss av plattformarna nedan:

  • - Teams
  • - Google Meet
  • - Facetime
Vänligen kontakta oss så bokar vi upp ett digitalt möte!

Vi på Edsvikens Måleri & Bygg har en mycket lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med måleri och även tapetsering. Vi har funnits med på marknaden i över 25 års tid och har under denna tid byggt upp en stor och mycket nöjd kundkrets. Du kan alltid lita på att vi levererar ett högst professionellt arbete när du anlitar oss.

Det var med måleri och tapetsering som vi startade en gång i tiden och i och med vår långa erfarenhet kan vi garantera att våra målare besitter en hög expertis och kompetens inom området. Vi erbjuder ett brett utbud av olika tjänster inom dessa två områden och du som kund kan känna dig trygg när du vänder dig till oss.

Tjänster

Vi kan hjälpa dig som kund med att måla om din husfasad eller andra typer av exteriöra ytor. Lika professionellt och noggrant som vi arbetar med exteriör, är vi dessutom väldigt duktiga på att tapetsera och förvandla dina ytor på insidan av ditt boende. Traditionellt måleri är vårt specialområde och du kommer inte bli besviken om du väljer oss att utföra ditt arbete.

Utmaningar

Våra målare och tapetserare älskar att ta sig an stora nya utmaningar och väntar alltid på nästa utmanande projekt. Kanske har du en galen idé som du vill förverkliga i ditt hem? Vi kommer inte dra oss för att kasta oss ut i det okända och vår breda kompetens är ett bra verktyg för att alltid lyckas med det vi tar oss an.

Noggrannhet

Förutom att ägna oss åt måleri och tapetsering är vi även väldigt noga med att alltid göra arbetet bra från grunden för att på så sätt få ett hållbart och mycket bra resultat. Vi tar inga genvägar i vårt arbete och vi ser alltid till att täcka ordentligt samt att göra ett bra underarbete. Dessutom städar vi alltid noggrant efter oss.

Hantverkare som tar ansvar – ja, de finns. Vi på Edsvikens garanterar självklart att du blir nöjd med vårt arbete. Inte bara för att vi älskar kvalitet och vill känna oss stolta när vi går hem från jobbet. Dessutom är nöjda kunder bra kunder!

Om du mot förmodan inte är 100% nöjd.

Om du anser att tjänsten är felaktig måste du reklamera den. Det gör du genom att meddela oss när du upptäckt felet – inom rimlig tid (inom två månader räknas alltid som ”rimligt”). Normalt kan du inte reklamera fel som upptäcks senare än tre år efter det att uppdraget avslutades. Men avser tjänsten arbete på mark, byggnader eller andra fasta saker kan du reklamera fel som upptäcks inom tio år efter att uppdraget slutfördes.
Är tjänsten felaktig kan du:
  • hålla inne betalningen som säkerhet för ditt krav.
  • kräva att felet rättas till utan kostnad för dig (om det inte medför orimlig kostnad eller olägenhet för säljaren).
  • göra avdrag på priset (motsvarande vad det kostar för dig att få felet tillrättat).
  • häva avtalet om syftet med tjänsten gått förlorat och säljaren borde ha insett detta (t.ex. om tjänsten inte är färdig vid en avtalad tid och säljaren vet om att tiden är väldigt viktig).
Läs gärna mer på konsumentverket.se

Edsvikens är medlem i Måleriföretagarna, vilket ger dig som kund trygghet, försäkring och garanti. Vi är fullt försäkrade hos Trygg-Hansa, både vad gäller ansvar och skada på befintlig egendom som är föremål för reparation, om- och tillbyggnad (ROT). Våra målare omfattas av gällande kollektivavtal med Svenska Målareförbundet.

Firman startade i Sollentuna 1991 under namnet Jonas Boström Måleri AB. Tack vare höga ambitioner redan från början blev måleriet snabbt flitigt anlitat, med många nöjda och återkommande kunder. Efter att Jonas köpt Blå Huset Färgbutik 2001, bytte måleriet namn till Blå Huset Måleri AB.

2010 bytte vi namn igen till Edsvikens Måleri AB. Idag ägs firman av Jonas Boström och Petter Ernlund. Petter leder måleriet, medan Jonas leder sitt andra företag Blå Huset Färgbutik.

Vi har genom åren fått så mycket glädje från alla trevliga kunder i norrort att vi gärna vill ge något tillbaka. Eftersom flera av oss har barn vet vi hur viktig idrotten är för barnen och deras hälsa. Därför kommer vi i framtiden att stödja enskilda lag inom olika idrotter. Vi börjar med att sponsra Sollentuna fotbolls lopp ”Spring för livet”, som hålls till förmån för Barncancerfonden.