Måleri Täby & Danderyd

Professionella och pålitliga

Vi erbjuder nu kostnadsfria digitala möten och offerter. Vi använder oss av plattformarna nedan:

  • - Teams
  • - Google Meet
  • - Facetime
Vänligen kontakta oss så bokar vi upp ett digitalt möte!

En av våra främsta styrkor som målare i Täby och Danderyd är vår långa erfarenhet. Efter över 25 år i branschen har vi samlat på oss kunskaper som gör oss till ett pålitligt måleri som alltid gör sitt yttersta för att leverera professionella tjänster.

Tjänster inom målning i Täby & Danderyd

Vi åtar oss projekt inom såväl tapetsering som målning i Täby och Danderyd. Vare sig du behöver hjälp med interiören eller exteriören så har vi kunnandet för att få jobbet gjort.

Men med sagt ser vi inte på våra projekt som något som bara ska genomföras, vi är stolta över vårt hantverk och vill leverera ett slutresultat som också vi själva kan vara nöjda med. Förmodligen är det den inställningen som är orsaken till vår stora kundkrets i Täby och Danderyd och andra delar av Storstockholm.

Vi gör idéer till verklighet

Våra målare i Täby och Danderyd tar sig gärna an nya utmaningar. Kanske har du en galen idé som du vill förverkliga i ditt hem? Vi drar oss inte för att kasta oss ut i det okända. Och tack vare vårt breda kunnande finns goda chanser att vi ska kunna göra din idé till verklighet.

Noggrannhet är A och O

För oss är det viktigt att du blir nöjd, på riktigt. Och då är det förstås viktigt att vi är noggranna i vårt arbete. Genom grundligt arbete utan vare sig genvägar eller annat slarv skapar vi hållbara och bra resultat. Som din målare i Täby och Danderyd ser vi alltid till att göra jobbet noggrant från start till mål.

Hantverkare som tar ansvar – ja, de finns. Vi vill att du ska bli nöjd med vårt arbete och har därför bakat in en garanti i alla våra tjänster.

Om du mot förmodan inte är 100% nöjd.

Skulle du anse att tjänsten är dåligt utförd så behöver du reklamera den. Det gör du genom att meddela oss när du upptäckt felet – inom rimlig tid (två månader räknar vi som rimligt, till exempel).

Du kan normalt inte reklamera fel som upptäcks senare än tre år efter det att uppdraget avslutats, men avser tjänsten arbete på mark, byggnader eller andra fasta saker kan du reklamera fel som upptäcks inom tio år efter att uppdraget slutförts.

Är tjänsten felaktig kan du:

  • Hålla inne betalningen som säkerhet för ditt krav.
  • Kräva att felet rättas till utan kostnad för dig (om det inte medför orimlig kostnad eller olägenhet för säljaren).
  • Göra avdrag på priset (motsvarande vad det kostar för dig att få felet tillrättat).
  • Häva avtalet om syftet med tjänsten gått förlorat och säljaren borde ha insett detta (t.ex. om tjänsten inte är färdig vid en avtalad tid och säljaren vet om att tiden är väldigt viktig).
Läs gärna mer på konsumentverket.se

Edsvikens Måleri & Bygg är medlem i Måleriföretagarna. Det ger dig som kund trygghet, försäkring och garanti. Vi är fullt försäkrade hos Trygg-Hansa, både vad gäller ansvar och skada på befintlig egendom som är föremål för reparation, om- och tillbyggnad (ROT). Våra målare omfattas av gällande kollektivavtal med Svenska Målareförbundet.

Firman startade i Sollentuna 1991 under namnet Jonas Boström Måleri AB. Tack vare höga ambitioner redan från början blev måleriet snabbt flitigt anlitat, med många nöjda och återkommande kunder. Efter att Jonas köpt Blå Huset Färgbutik 2001, bytte måleriet namn till Blå Huset Måleri AB.

2010 bytte vi namn igen till Edsvikens Måleri AB. Idag ägs firman av Jonas Boström och Petter Ernlund. Petter leder måleriet, medan Jonas leder sitt andra företag Blå Huset Färgbutik.

Vi har genom åren fått så mycket glädje från alla trevliga kunder i norrort att vi vill ge något tillbaka. Eftersom flera av oss har barn vet vi hur viktig idrotten är för barnen och deras hälsa, därför kommer vi i framtiden stödja enskilda lag inom olika idrotter. Vi börjar med att sponsra Sollentuna fotbolls lopp ”Spring för livet”, som hålls till förmån för Barncancerfonden.